We Bring Karpathos Closer to YOU - Since November 21, 2001 - Over 7,500,000 Visitors - From Africa, Antarctica, Asia, Australia, Europe, North America and South America - 220 Countries   

News

Photos

Video

Music
Site Translator
Translator

Schedule

Orthodox

Telephone

Games

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
> ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΑΡΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ - ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΡΠΑΘΟΥ
G.Skevofylakas
post Jul 28 2009
Post #1

Senior Member

Group: Members

Τις τελευταίες μέρες και χωρίς ιδιαίτερο λόγο δημιουργείται αδικαιολόγητος θόρυβος, γύρω από το όνομα μου και την εκδηλωμένη θέληση μου να ασχοληθώ με τα δημοτικά πράγματα στις Εκλογές του 2010.

Επειδή, λοιπόν, δεν έχω κάνει καμιά ενέργεια ή συζητήσεις, που να δείχνουν συνεργασία με οποιοδήποτε υποψήφιο ή συνδυασμό και δεν έχω εξουσιοδοτήσει κανένα να με εκπροσωπεί.

Δηλώνω
ΠΑΡΟΥΣΑ και αυτοδύναμη στις Πολιτικές Εξελίξεις

ΚΑΡΠΑΘΟΣ 28/07/09

ΜΑΡΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ

By reading this post, you have agreed to all of the rules of this website.
The views of this post are exclusively the author's. If any post is offensive, please contact report@inkarpathos.com.
Printing of this post, without written consent is strictly prohibited.

Με την ανάγνωση αυτού του θέματος, έχετε συμφωνήσει με όλους τους κανόνες αυτού του ιστοχώρου.
Οι απόψεις αυτού του θέματος, είναι αποκλειστικά του συντάκτη. Εάν οποιαδήποτε σας δυσάρεστη, παρακαλώ απευθυνθείτε στο report@inkarpathos.com
Η εκτύπωση αυτού του άρθρου, είναι αυστηρά απαγορευμένη, χωρίς γραπτή συγκατάθεση του διαχειριστή.

Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

RSS Lo-Fi Version Time is now: 7th September 2010
@ Copyright 1999 - - www.InKarpathos.com - All Rights Reserved