We Bring Karpathos Closer to YOU - Since November 21, 2001 - Over 7,500,000 Visitors - From Africa, Antarctica, Asia, Australia, Europe, North America and South America - 220 Countries   

News

Photos

Video

Music
Site Translator
Translator

Schedule

Orthodox

Telephone

Games

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
> ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΝΙΩΤΗΣ πρ. ΕΠΑΡΧΟΣ
G.Skevofylakas
post Nov 13 2009
Post #1

Senior Member

Group: Members

Επειδή τελευταία διαδίδονται σκόπιμα η άσκοπα διάφορες φήμες περί δήθεν παραίτησης μου από την υποψηφιότητα για το Δήμο Καρπάθου, αφού πρώτα ζητήσω την κατανόηση όλων για τη σύγχυση που δημιουργήθηκε, είμαι υποχρεωμένος να τονίσω ότι όλα αυτά υπάρχουν μόνο στην φαντασία όσων τα διασπείρουν.

Η απόφαση μου να είμαι υποψήφιος δήμαρχος στις επόμενες εκλογές είναι αμετάκλητη και θα έχει σαφή χαρακτηριστικά ανεξάρτητης κίνησης και παρουσίας.

Η γνώση, η εμπειρία και η κατάρτιση στα ζητήματα της διοίκησης και της Αυτοδιοίκησης αποτελούν τα εχέγγυα αυτής της υποψηφιότητας.

Ο βαθμός συνέπειας και αποτελεσματικότητας της λειτουργίας μου στα θεσμικά όργανα που υπηρέτησα με εντολή του καρπαθιακού λαού έχει δοκιμαστεί στη πράξη και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Ίσως για αυτό ακριβώς και στο παρελθόν μεθοδεύτηκε εκ των προτέρων ο αποκλεισμός μου. για ευνόητους λόγους.

Σταθερή και σθεναρή επιδίωξη μου είναι να μη διαψεύσω ποτέ την εμπιστοσύνη, τις ελπίδες και τις προσδοκίες της κοινωνίας μας.

Αυτή ακριβώς η τοπική κοινωνία μας είναι και ο τελικός κριτής που θα επιλέξει με την αλάνθαστη ετυμηγορία της ποιους θέλει να την εκπροσωπούν.

Όλα τα άλλα που επιχειρούνται τελευταία δεν με εκφράζουν, και θεωρώ ότι μάλλον επιτείνουν την σύγχυση και την ρευστότητα με το χειρότερο τρόπο, γι'αυτό και δεν επιθυμώ να τα νομιμοποιώ με την συμμετοχή μου.

By reading this post, you have agreed to all of the rules of this website.
The views of this post are exclusively the author's. If any post is offensive, please contact report@inkarpathos.com.
Printing of this post, without written consent is strictly prohibited.

Με την ανάγνωση αυτού του θέματος, έχετε συμφωνήσει με όλους τους κανόνες αυτού του ιστοχώρου.
Οι απόψεις αυτού του θέματος, είναι αποκλειστικά του συντάκτη. Εάν οποιαδήποτε σας δυσάρεστη, παρακαλώ απευθυνθείτε στο report@inkarpathos.com
Η εκτύπωση αυτού του άρθρου, είναι αυστηρά απαγορευμένη, χωρίς γραπτή συγκατάθεση του διαχειριστή.

Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

RSS Lo-Fi Version Time is now: 7th September 2010
@ Copyright 1999 - - www.InKarpathos.com - All Rights Reserved